Lespaarden

Onze lespaarden hebben zelden een zweep of sporen nodig.
Deze hoef je dan ook niet mee te nemen. Wij willen graag dat de paarden naar onze beenhulpen luisteren.

Al onze paarden zijn ook beschikbaar om te leasen! Kijk op onze prijslijst pagina voor de prijzen.Yordi
Ik ben Yordi een ras echte Friese ruin. Ben een flinke grote kerel met een rustig, meegaand en geduldig karakter. Kan met iedereen opschieten en heb veel (paarden)vrienden. Gek op bosritten en voor de koets ben ik erg goed. Regelmatig help ik de rijbak aanslepen. Of je net begint met paardrijden of het al aardig kunt, ik pas me aan je aan. Springen is niet zo mijn ding.

Zin in een les/rit op mij ?


Destiny
Ik ben Destiny een super slanke wat oudere volbloed dame. Daarom loop ik lekker vlot. Ik heb maar een kleine aanwijzing nodig en ga in draf en galop en doe wat je van mij vraagt. Ondanks dat ik snel ben schrik ik nergens van. Ik ben samen met mijn shetlander vriendin Moos op Nature Horse Paradise komen wonen maar ben nu graag in gezelschap van stoere koudbloed ruinen.

Kom je gezellig bij me langs?


Amir
Ik ben Amir, mijn afkomst is niet bekend en ik lijk op verschillende rassen. Ondanks dat ik niet zo hoog ben (D pony) kunnen dankzij mijn stevige postuur ook grotere ruiters op mij rijden. Grote of kleine ruiter ik ben je vriend.Ik ben heel geduldig wanneer je nog niet alles kunt. Of het nu rijden in de bak, een bosrit is of ik mag helpen met een verjaardagsfeestje ik doe altijd braaf mijn best. Ik heb veel paardenvrienden maar meestal heb ik een bonte merrie vriendin aan mijn zijde.

Wil je vriendjes met me worden ?


Friso
Ik ben Friso, kom uit West Friesland (Noord Holland), vandaar mijn naam denk ik. Ik lijk een beetje op een donkere haflinger maar ben een mix van fjord-arabier-appaloosa. Als ik wil kan ik heel lichtvoetig lopen en ben niet zo geschikt voor beginnende ruiters. Ik probeer hoever ik kan gaan en ben behoorlijk eigenwijs. Ook hou ik van aandacht en knuffels en steel je hart met mijn goud blond manen. Momenteel ben ik ook grondwerk/parelli oefeningen aan het leren.

Kom je kennis met me maken?


River
Hoi, ik ben Elliot River, maar noem mij maar gewoon River. Voordat ik op Nature Horse Paradise kwam wonen was ik een topsporter en heb ik vele prijzen gewonnen in de drafsport. Nu mijn sport carriere klaar is rij ik het liefste bitloos in het bos. Galopperen kan ik wel maar vind ik nog een beetje moeilijk. Kom je samen met mij het bos verkennen?


Victor

Mijn naam is Victor. Ik ben een al wat oudere pony, ik ben niet de knapste maar van binnen ben ik heel mooi. Ik hou heel erg van borstelen en knuffelen. Tijdens de les heb ik goed het tempo erin en springen kan ik heel goed en vind ik ook heel erg leuk!. Kom je een keertje op mij rijden?


Leon
Hoi, ik ben Leon en ik ben met mijn jongere halfzus Ellis op Nature Horse Paradise komen wonen. Ik ben juist geschikt voor de wat gevordere ruiter, ook omdat ik best groot ben. Ik ben heel braaf in de bak en buitenrijden vind ik ook heel erg leuk om te doen. Kom je samen met mij een (bos)ritje maken?


Ellis

Hoi, ik ben Ellis en ik ben met mijn grote halfbroer op Nature Horse Paradise komen wonen. Ik ben een echte dame maar als je mij beter leert kennen ben ik een heel braaf paard. Ik ben heel gevoelig voor de hulpen en makkelijk te sturen. Wil je mij beter leren kennen?


Kees
Hoi, ik ben Kees en ik ben maar liefst 1.85m hoog. Dus ben je niet zo groot heb je wel een krukje bij mij nodig. Ondanks mijn grootte ben ik heel braaf en rijden er zelfs kleine kinderen op mij. Ik vind alles leuk om te doen, van buitenrit tot dressuurles. Kom je zelf kijken wat een grote lieverd ik ben?


Winnetoo

Winnetoo is mijn naam en ik ben een knappe, bonte c-pony. Vele meisjes (en jongens) hoofden breng ik al op hol met mijn lieve karakter. Vanwege mijn grootte ben ik alleen geschikt voor kinderen. Ik ben lekker voorwaarts maar wel braaf en ik vind het leuk om samen met jou goed onze best te doen in de les! Wordt jij ook verliefd op mij?


Lucky
Mijn naam is Lucky Lady en ik ben de oudste van de kudde, vandaar mijn bijnaam 'oma'. Maar laat je niet door mijn leeftijd voor de gek houden!, als ik er zin in heb kan ik nog heel snel!. Met mijn lange witte manen en sprookjes uiterlijk steel ik ieders hart. Kom je ook een sprookje op mij beleven?


Salinero (Sally)
Salinero, maar voor mijn vrienden Sally. Net als mijn grote bekende naamgenoot ben ik een prachtige zwarte verschijning. Naast rijden ben ik heel goed in kunstjes. Kom je bij ons grondwerk doen? Dan laat ik je het zien.


Moos
Moos is mijn roepnaam maar officieel heet ik Maroeska. Ik ben een brutale Shetlander en ik hou heeeeeel veel van eten. Ik ben de oppas tante van Early Girl en ik leer de allerkleinste ruitertjes rijden. Geduldig laat ik mij poetsen en doe ook goed mijn best met grondwerk. Wil jij ook met mij knuffelen of leren rijden?